Sex and Love Masterclasses

Omdat er nog zoveel te leren valt op het gebied van seks, liefde en voorlichting willen wij onze kennis en expertise delen door middel van masterclasses. Bij ons aan de rand van het Amsterdamse Bos is iedereen welkom voor een leerzame avond waar je je begrepen en gehoord voelt. Een plek waar we al onze frustraties, vreugde, verhalen en problemen kunnen bespreken.
Sex and Love Masterclasses

In het kort

Er is een tijd aangebroken waarin we eindelijk opener durven te zijn over seks, relaties en zelf liefde. En er valt nog zóveel te leren. Na het behalen van onze sekscoach en relatiecounselor diploma’s zijn wij klaar om onze kennis met iedereen te delen!

Al 4 jaar zijn wij bezig met het doorbreken van het taboe rondom seks en sekspeeltjes. Wij vinden dat hier vaker over gesproken mag worden, aangezien iedereen aan seks doet. Dit op een toegankelijke, vrouwvriendelijke en moderne manier. Wij moedigen passie, liefde en alles wat daarbij komt kijken aan en zien het ouderwetse stigma rondom seks het liefst zo snel mogelijk verdwijnen.

Door verschillende masterclasses aan te bieden is er voor ieder wat wils. Denk aan Love Yourself, Spice up your Sexlife en Hanjob Factory. Een avond vol nieuwe ontdekkingen en handvatten om je liefdesleven met jezelf of je partner naar een hoger level te brengen.