Erotische Hotelbox

Wij stellen luxe en discrete boxen samen die hotels kunnen aanbieden op hun kamers. Op geen enkele plek ben je meer ontspannen dan in een luxe hotelbed met al het comfort van dien.
Erotische Hotelbox

In het kort

Wat leven we in een bijzondere tijd..’ is misschien wel de meest uitgesproken zin van het afgelopen jaar, en begrijpt ook iedereen gelijk. Daardoor is het voor ons juist nog duidelijker geworden dat tijd en aandacht aan elkaar geven des te belangrijker is.

Al 3 jaar zijn wij bezig met het doorbreken van het taboe rondom seks en sekspeeltjes. Wij vinden dat hier vaker over gesproken mag worden, aangezien iedereen aan seks doet. Dit wel op een toegankelijke, vrouwvriendelijke en moderne manier. Wij moedigen passie, liefde en alles wat daarbij komt kijken aan en zien het ouderwetse stigma rondom seks het liefst zo snel mogelijk verdwijnen.

Zo kwamen wij op het idee om boxen te ontwerpen voor op hotelkamers. Op geen enkele plek ben je meer ontspannen dan in een luxe hotelbed met al het comfort van dien. Geen kinderen, geen ouders, misschien een lekker bad, roomservice, etc. Een plek waar je alle tijd hebt voor passie.

Wij ontwerpen de boxen aan de hand van een eigen huisstijl van een hotel waardoor we een box kunnen bieden onder een eigen ‘private label’. Super mooie, vooruitstrevende hotels hebben inmiddels al onze boxen op hun kamer liggen.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via info@homefest.nl