Sex and love masterclasses

Omdat er nog zoveel te leren valt op het gebied van seks, liefde en voorlichting willen wij onze kennis en expertise delen door middel van masterclasses. Bij ons aan de rand van het Amsterdamse Bos is iedereen welkom voor een leerzame avond waar je je begrepen en gehoord voelt. Een plek waar we al onze frustraties, vreugde, verhalen en problemen kunnen bespreken.

the perfect handjob

We komen er meer en meer achter (eindelijk!) dat seks niet alleen om penetratie draait en dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. Daarom hebben wij een masterclass ontworpen waarbij je leert hoe je je handen meer kunt gebruiken in de slaapkamer. We gaan je bij The Perfect Handjob nieuwe skills leren die gegarandeerd in de smaak zullen vallen! Met een bak vol kennis en zelfvertrouwen ga je bij ons de deur uit.

Waar en wanneer?
Homefest HQ
Schinkeldijkje 16H
1432CE Aalsmeer
Donderdagavond 13 oktober
19.30 – 21.30

Parkeren
Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Ons pand zit helemaal aan het eind van het terrein aan de rechterkant.

Kosten
De kosten zijn €34,95 per persoon en dienen via iDeal betaald te worden. Je ontvangt een link hiervan na aanmelding.

Het maximaal aantal personen is 20 dus meld je snel aan via onderstaand formulier. Je zult via de mail een betaallink ontvangen en je kunt heel gemakkelijk met iDeal betalen.

Dildo’s, glijmiddel, bubbels, fris en hapjes zijn uiteraard aanwezig.

Zonder titel (Instagram Story) (Poster)

Schrijf je hier in

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit curabitur. Ullamcorper mi non sapien venenatis volutpat.

Mauris at diam libero. In auctor tortor a faucibus gravida. Suspendisse sodales urna vel lacinia tristique. Aliquam ac bibendum elit. Nullam vel nulla eget felis condimentum luctus.

Wat is je naam?