Sex and love masterclasses

Omdat er nog zoveel te leren valt op het gebied van seks, liefde en voorlichting willen wij onze kennis en expertise delen door middel van masterclasses. Bij ons aan de rand van het Amsterdamse Bos is iedereen welkom voor een leerzame avond waar je je begrepen en gehoord voelt. Een plek waar we al onze frustraties, vreugde, verhalen en problemen kunnen bespreken.

the perfect handjob

We komen er meer en meer achter (eindelijk!) dat seks niet alleen om penetratie draait en dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. Daarom hebben wij een masterclass ontworpen waarbij je leert hoe je je handen meer kunt gebruiken in de slaapkamer. We gaan je bij The Perfect Handjob nieuwe skills leren die gegarandeerd in de smaak zullen vallen! Met een bak vol kennis en zelfvertrouwen ga je bij ons de deur uit.

Waar en wanneer?
Homefest HQ
Schinkeldijkje 16H
1432CE Aalsmeer
Donderdagavond 13 oktober
19.30 – 21.30

Parkeren
Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Ons pand zit helemaal aan het eind van het terrein aan de rechterkant.

Kosten
De kosten zijn €34,95 per persoon en dienen via iDeal betaald te worden. Je ontvangt een link hiervan na aanmelding.

Het maximaal aantal personen is 20 dus meld je snel aan via onderstaand formulier. Je zult via de mail een betaallink ontvangen en je kunt heel gemakkelijk met iDeal betalen.

Dildo’s, glijmiddel, bubbels, fris en hapjes zijn uiteraard aanwezig.

Zonder titel (Instagram Story) (Poster)

Spice up your sex life

Of je nou 6 maanden of 6 jaar bij elkaar bent, soms is het lastig om (nieuwe) dingen uit te proberen in de slaapkamer. Communcatie is de key, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. En dan is er ook nog zoveel keus. Speeltjes, bondage, standjes, voorspel, noem maar op. Daarnaast is het voor iedereen anders. Wat voor jou de beste seks ooit is, is dit voor een ander misschien saai of misschien wel veel tel veel.

Bij de masterclass Spice it up ben je van harte welkom samen met je partner, of alleen. Schaam je niet, want we zitten allemaal wel eens in een fase waarbij het wat minder gaat, alleen praten we daar helaas niet makkelijk over. Samen hebben we het over allerlei manieren om jouw of jullie seksleven weer even dat extraatje te geven.

Waar en wanneer?
Homefest HQ
Schinkeldijkje 16H
1432CE Aalsmeer
Donderdagavond 20 oktober
19.30 – 21.30

Parkeren
Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Ons pand zit helemaal aan het eind van het terrein aan de rechterkant.

Kosten
De kosten zijn €44,95 per persoon en dienen via iDeal betaald te worden. Je ontvangt een link hiervan na aanmelding.

Het maximaal aantal personen is 12 dus meld je snel aan via onderstaand formulier. Je zult via de mail een betaallink ontvangen en je kunt heel gemakkelijk met iDeal betalen.

Bubbels, fris en hapjes zijn uiteraard aanwezig.

Schrijf je hier in

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit curabitur. Ullamcorper mi non sapien venenatis volutpat.

Mauris at diam libero. In auctor tortor a faucibus gravida. Suspendisse sodales urna vel lacinia tristique. Aliquam ac bibendum elit. Nullam vel nulla eget felis condimentum luctus.

Wat is je naam?