Private label hotelbox

Wij ontwerpen luxe boxen met erotische accessoires om te verkopen in hotels en op hotelkamers. Op geen enkele plek ben je meer ontspannen dan in een luxe hotelbed met al het comfort van dien. Door de accessoires in een discrete, luxe en een mat zwarte box te presenteren, kan elk hotel hier zijn eigen unieke product van maken. Door een sleeve te ontwerpen met een unieke QR code en bijpassende tekst en logo erop is de box een nieuw pronkstuk op uw hotelkamer.

Hotelbox-3

Private Label Hotelboxen

In het kort

Wij ontwerpen sinds januari private label boxen met erotische accessoires voor onder andere De Librije en The Hendrick’s Hotel. Onze discrete en luxe boxen worden verkocht op hotelkamers en in de romantische Getaway pakketten. Op geen enkele plek ben je meer ontspannen dan in een luxe hotelbed met al het comfort van dien. Geen kinderen, geen ouders, misschien een lekker bad, roomservice, etc. Een plek waar je alle tijd hebt voor passie & romantiek.

Bij ons heeft jullie hotel de mogelijkheid om boxen te laten ontwerpen aan de hand van jullie eigen huisstijl waardoor jullie boxen kunnen aanbieden onder een eigen private label. Wij hebben een assortiment samengesteld van hoge kwaliteit en onze producten worden gekenmerkt door hun luxe en discrete uitstraling. We werken met bestaande merken voor een optimale garantie.

Deze boxen bieden jullie de mogelijkheid voor upselling met ruime marges en dragen bij aan een speciale beleving voor jullie gasten.