Populaire feesten

Wij stellen luxe en discrete boxen samen die hotels kunnen aanbieden op hun kamers.
icon-arrow-long
Door het hele land verzorgt ons team van enthousiaste sexperts onze homeparty’s voor Willie Homeparty!
icon-arrow-long
Omdat er nog zoveel te leren valt op het gebied van seks, liefde en voorlichting delen wij onze kennis en expertise door middel van masterclasses.
icon-arrow-long

Over ons

Leer ons kennen

Voor Marilyn en Roos is niets te gek. Deze twee dames zijn al sinds de basisschool beste vriendinnen en ondernemen nu al drie jaar samen.

Na in 2018 zelf een saaie, ongemakkelijke en ouderwetse homeparty beleefd te hebben, was het voor de twee vriendinnen duidelijk: ‘Dit kunnen wij beter!’ en daar ontstond Homefest.  

Bij Marilyn (26) kun je met al je vragen terecht! Deze vrolijke dame heeft journalistiek gestudeerd, maar haar hart ligt toch echt bij het doorbreken van taboes, oude gewoontes en de kunst van het verkopen! Roos (27) heeft met haar ervaring als weddingplanner geen moeite met het organiseren van de beste feestjes. Iedereen voelt zich op zijn gemak bij haar en is de echte ‘girl next door’.

Services

Dit is wat wij doen

Kan jij ook nooit kiezen tussen alle dagcrèmes in de winkel? Wil je de perfecte wijn uitzoeken? Of weten welke vibrator het best bij jou past

Tijdens onze homeparties kun je op je gemak alles uitproberen terwijl we er een gezellig feestje van maken. Dus geen kringverjaardagen met kaas en worst, maar home service at it’s finest! 

Bij Homefest zorgen wij voor de gezelligste vriendenavond waar jouw shopping experience bovenaan staat! Wij geven jou de aandacht en informatie die je nodig hebt bij het shoppen of een workshop aan huis.

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit curabitur. Ullamcorper mi non sapien venenatis volutpat.

Mauris at diam libero. In auctor tortor a faucibus gravida. Suspendisse sodales urna vel lacinia tristique. Aliquam ac bibendum elit. Nullam vel nulla eget felis condimentum luctus.

Wat is je naam?